SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

Uzņēmuma mājas lapas

  • Korporatīvā vietne
  • Korporatīvā vietne

darbība

Attēli, kurus publicē šis uzņēmums

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Atslēgas vārdi, kas saistās ar šo uzņēmumu

  • Sieri
  • organic pecorino cheese
  • lactose free pecorino
  • marzolino cheese
  • FRESCHELLO
  • lactose free marzolino
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Palielināt sarakstu

Papildus informācija

Publicēt mana uzņēmuma saturus

Atslēgas ciparu

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Organizācija

  • Uzņēmuma veids
    Uzņēmuma veids
    Administrācijas ēka, Galvenā pārvalde
  • Pamatdarbība
    Pamatdarbība
    Ražotājs/ Izgatavotājs

Apmaiņas tirgi un zonas

Iespējamo pircēju zona

Reģionālais
Valsts
Eiropas
Starptautiskais
Zaļš : pārklāta zona
Pelēks: nepārklāta zona

Šis uzņēmums vēl nav sniedzis informāciju par importa un eksporta zonām

Šis uzņēmums vēl nav sniedzis informāciju par importa un eksporta zonām

Komerciālā rakstura informācija

Inkoterms

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Maksājuma veidi

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Bankas

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

R73651210 1660 v

Asociētā meklēšana