TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

Spānija

Factory icon Ražotājs/ Izgatavotājs

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Preču kataloga pārskats

Español Peržiūrėkite 10 produktus

Uzņēmums TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Mērces nozarē. Tas darbojas arī sauces and seasonings, un Vinaigrette nozarēs. Tas atrodas Reus ( Tarragona ), Spānija.

Citi uzņēmumi šajā nozarē:

Pēdējās uzņēmuma aktualitātes

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Produkta laišana tirgū ・ 2021. g. 11. nov.

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Dokumenti

Domain icon Ražotājs/ Izgatavotājs

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - Spānija

Sazināties

Informācija par uzņēmumu

Organizācija

  • Pamatdarbība
    Ražotājs/ Izgatavotājs

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS darbības

  • Mērces
  • sauces and seasonings
  • Vinaigrette
Office Building Outline icon
Lapa jūsu uzņēmumam
Jūs varat redzēt šo? Arī Jūsu potenciālie klienti Pievienojaties mums, lai būtu redzamiem europages mājas lapā.