The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

Uzņēmuma mājas lapas

  • Galvenā vietne
  • Galvenā vietne
  • Galvenā vietne
  • Galvenā vietne
  • Galvenā vietne

Papildus informācija

Atslēgas ciparu

  • 11 – 50
    Darbinieku skaita

Organizācija

  • Uzņēmuma veids Uzņēmuma veids Administrācijas ēka, Galvenā pārvalde
  • Pamatdarbība Pamatdarbība Pakalpojumu sniedzējs

Apmaiņas tirgi un zonas

Iespējamo pircēju zona

Reģionālais
Valsts
Eiropas
Starptautiskais
pārklāta zona
nepārklāta zona

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Komerciālā rakstura informācija

Inkoterms

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Maksājuma veidi

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Bankas

Šis uzņēmums nesniedza šo informāciju.

Darbības joma

Attēli, kurus publicē šis uzņēmums

Atslēgas vārdi, kas saistās ar šo uzņēmumu

  • Sieri
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
S67717790 1660 p v