• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • dry sausage

Rezultāti

Dry sausage - Imports eksports

  1. ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES

    Austrija

    Uzņēmums ALPEN SEPP CHEESES & SAUSAGES, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī hard cheeses, semi-hard cheese, dry sausage, un regional salamis nozarēs. Tas atrodas Schwarzach, Austrija.

  2. LE BATISTOU SA

    Francija

    Uzņēmums LE BATISTOU SA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas izstrādājumi un sālīta gaļa nozarē. Tas darbojas arī Kūpināta un sālīta gaļa, Kūpināta un sālīta gaļa, salami, parma ham trade, un dry sausage nozarēs. Tas atrodas Saint-André-Le-Puy, Francija.

  3. SACOR

    Francija

    Uzņēmums SACOR, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas izstrādājumi un sālīta gaļa nozarē. Tas darbojas arī wholesale of dressed pork products, ham export, dry sausage, un salami nozarēs. Tas atrodas Villefranche De Rouergue, Francija.

  4. BARBELHOEVE

    Nīderlande

    Uzņēmums BARBELHOEVE, ir Mazumtirgotājs, gadā un darbojas Pārtika - delikateses nozarē. Tas darbojas arī hand-made pasta, un dry sausage nozarēs. Tas atrodas Nieuwleusen, Nīderlande.

  5. PROBAR

    Portugāle

    Uzņēmums PROBAR, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas izstrādājumi un sālīta gaļa nozarē. Tas darbojas arī Desas un cīsiņi, ready-made dishes and cooking preparations, dry sausage, Desas un cīsiņi, un ham export nozarēs. Tas atrodas Coimbra, Portugāle.

Office Building Outline icon
Lapa jūsu uzņēmumam
Jūs varat redzēt šo? Arī Jūsu potenciālie klienti Pievienojaties mums, lai būtu redzamiem europages mājas lapā.
  1. HAZAI HÚS ZRT.

    Ungārija

    Uzņēmums HAZAI HÚS ZRT., ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Kūpināta un sālīta gaļa nozarē. Tas darbojas arī salami, un dry sausage nozarēs. Tas atrodas Budapest, Ungārija.

  2. CÔTE2BOEUF

    Francija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. AURELIO CASTRO Y GONZÁLEZ SA

    Spānija

    Verified by europages badge

    Iberian hams and deli meats. Our Iberian products epitomise their birthplace environment: the prairies, Nature's gift where our exemplary swine grew and were reared to produce the best Iberian products on offerAt Castro y González, we make it our priority to care for and sustainably develop this source of life and we are aware that every feature of our pastures... the streams, green oaks, cork oaks, plains and springs are a fundamental part of our products.

  4. B2B KAUARTIKEL.COM GMBH

    Vācija

    Verified by europages badge

    Uzņēmums B2B KAUARTIKEL.COM GMBH, ir Vairumtirgotājs, gadā un darbojas Suņu barība nozarē. Tas darbojas arī Mājdzīvnieku preces, Chews, Dog chews, Mājdzīvnieku preces, Pet food, Animal feed, Animal feed specialists, Pigs' ears, un Rumen nozarēs. Tas atrodas Göhl, Vācija.

  5. GUCOGLU MAKINE

    Turcija

    Uzņēmums GUCOGLU MAKINE, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Marķējuma un etiķetēšanas iekārtas nozarē. Tas darbojas arī labelling machines for dry sausages, supplies for labelling machines, labelling, un pricing guns nozarēs. Tas atrodas Istanbul, Turcija.