• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • butcher's shop

Rezultāti

Butcher's shop - Ražotājs Izgatavotājs - Francija

FrancijaRažotājs/izgatavotājs
  1. O'BOUCHER

    Francija

    Uzņēmums O'BOUCHER, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Liellopu gaļa - gaļa no gaļas veikala nozarē. Tas darbojas arī butcher's shop nozarēs. Tas atrodas Saint Brieuc, Francija.

  2. MAISON CONQUET

    Francija

    Uzņēmums MAISON CONQUET, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gaļas un gaļas izstrādājumu konservi nozarē. Tas darbojas arī butcher's shop, beef, veal, un pork nozarēs. Tas atrodas Laguiole, Francija.

  3. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Francija

    Uzņēmums AGENCE COMMERCIALE RUBEL, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Virces nozarē. Tas darbojas arī Gaļa un gaļas izstrādājumi - iekārtas un aprīkojums, Gaļa un gaļas izstrādājumi - iekārtas un aprīkojums, un butcher's shop nozarēs. Tas atrodas Aix En Provence, Francija.

  4. CÔTE2BOEUF

    Francija

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.