• europages
  • >
  • UZŅĒMUMI - PIEGĀDĀTĀJI - PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI
  • >
  • cheese refining

Rezultāti

Cheese refining - Imports eksports

  1. PATURAGES COMTOIS

    Francija

    Verified by europages badge

    Uzņēmums PATURAGES COMTOIS, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī Bioloģiskā lauksaimniecība, French cheese exports to the USA, cheese export USA, Soft cheeses, Cooked pressed hard cheeses, cheesemaking, brie cheese, Merlemont cheese, un Tartiflette cheese nozarēs. Tas atrodas Aboncourt-Gesincourt, Francija.

  2. GRECI PARMA

    Itālija

    Uzņēmums GRECI PARMA, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Gastronomija - īpašs sortiments nozarē. Tas darbojas arī cheese refining nozarēs. Tas atrodas Parma, Itālija.

  3. JEUNES AFFINEURS FROMAGERS

    Beļģija

    Uzņēmums JEUNES AFFINEURS FROMAGERS, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī cheese with truffle, cheese refining, cheese with walnuts, un regional and typical cheeses nozarēs. Tas atrodas Beloeil, Beļģija.

  4. LUIGI GUFFANTI 1876 S.R.L.

    Itālija

    Uzņēmums LUIGI GUFFANTI 1876 S.R.L., ir Vairumtirgotājs, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī goats' cheeses, regional and typical cheeses, italian cheeses, un cheese refining nozarēs. Tas atrodas Arona, Itālija.

  5. COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC

    Francija

    Uzņēmums COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC, ir Multi-Category, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī organic cheese, Ewe's cheese, cheese shops, un cheese refining nozarēs. Tas atrodas La Cavalerie, Francija.

Office Building Outline icon
Lapa jūsu uzņēmumam
Jūs varat redzēt šo? Arī Jūsu potenciālie klienti Pievienojaties mums, lai būtu redzamiem europages mājas lapā.
  1. MASSERIA DE TURSI

    Itālija

    Uzņēmums MASSERIA DE TURSI, ir Ražotājs/ Izgatavotājs, gadā un darbojas Sieri nozarē. Tas darbojas arī cheese refining nozarēs. Tas atrodas Strongoli, Itālija.

  2. CASEIFICIO VALD'ORCIA

    Itālija

    Verified by europages badge

    The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.